Tämä vuosi alkoikin aika hyvissä merkeissä.

Kovat pakkaset ja runsas lumentulo eivät aiheuttaneet mitään ongelmia vielä. Putket eivät ole jäätyneet, katto ei ole lumen painosta romahtanut ja talo on ollut todella lämmin. Parhaimmillaan pakkasta oli yli 30 astetta. Lämmityskustannukset nousivat useammalla kympillä kuussa vissiin heti. Tosin meillä ollaan pelattu wiillä ym kun ulos ei vaan ole voinut mennä. Tietokoneet, telkkarit, valot ym päällä kokoajan. Sähkölasku on kuitenkin ollut noin 100 eur kuussa mikä on ihan kohtuullista vielä.

Olen saanut kommentteihin taas kysymyksiä. Tosi fiksuna vastasin sinne kommentilla, joten vastaukset löytyy kommenteista. Klikkaa autotalli kategoria siellä on kommentit.

Sisäkuvia en ole laittanut tarkoituksella. Mun mielestä kotimme "sisustus" (eli lapsi/koiraperheen kaaos) on meidän yksityinen asia enkä halua julkisesti kaaosta jakaa ;o) Sisäkuvat joita laitan on sitten jostain tekemästämme jutusta. Mitään yleistä esittelyä en aio tänne tehdä.

Yläkerran toinen makuuhuone on nyt vaiheessa. Lapsi sai sinne valitsemansa tapetit ja vielä maalus tarvii suorittaa. Semmoisista projekteista voin kuvia sitten laittaa, kun valmista.

Pikkuhiljaa taloa laitetaan kuntoon. Alakerrasta pitäis jo tapetit uusia. Taidan laittaa lasikuitutapetit ja maalia päälle.