Nyt kun asiat alkavat rullaamaan, niin päätöksiä tarvii tehdä todella tiuhaan tahtiin. Hyvä niin, sillä me varmaan kuristettais toisemme jos jouduttais vielä rakentamaan seuraavat puoltoista vuotta :o)

Viime viikolla valittiin uuteen kotiimme tapetteja sekä lattiamateriaaleja. No lattioihin tulee muovimattoa ihan suosiolla. Kiitos jälkikasvumme ja parin "pienen" koiran takia. Seiniin valittiin suht neutraaleja (halpoja) malleja. Johtuen kokemuksesta. Nea 3v piirsi täällä rivarissa uusiin tapetteihin lyijykynällä hirveet jäljet. Aloin sitten pauhaamaan, että ei saa lyijärillä piirtää seiniin. Sain kuitenkin jäljet kumitettua. Seuraavana päivänä seiniin oli tullut samat jäljet, KUULAKÄRKIKYNÄLLÄ!! Pisteenä iin päälle, neiti oli piirtänyt kätensä kuvion kaiken perään. Allekirjoitus...

Kaapiston ovet tulevat olemaan "holvikaari" kuvioiset, valkoiset (helposti pestävät). Samoin vaatekaappien ovet. Tästä se lähtee. Tontille lähdetään raivaamaan lisää tilaa. Saa siis tälläkin talopaketilla jotain itekkin tehdä.