Ja lisää villaa. Yläkerta on nyt villoitettu. Tai pystyseinät on villoitettu. Jouduttiin odottelemaan tuota huoltomiestäkin, kun olivat unohtaneet asentaa ilmanottoputken viemäriin. Ollaan myös pähkäilty tuota rappusten kohtaa ja sen villoittamista. Nyt on ihan muuta puuhaa tuolla pihalla, joten taas menee eteenpäin tuo yläkerran laittaminen. Mutta seuraavaksi laitetaan muovi, siihen laudoitus päälle ja sitten puhallusvillan kimppuun. Laitan kuvia, kunhan saan siistittyä sen verran, että kehtaa kuvia ottaa.

Ainiin, ulkoverhous on homeessa. Siinä on vihreetä homepilkkua isoilla alueilla. Ihan kiva, kun on kostea talvi. Ei edes pohjamaalattu lauta pysy kunnossa. Prkl...

Lisäys 3.3.08: Anonyymin kommentoijan ei tarvitse olla homeesta huolissaan. Homeen ilmaantuminen pintoihin on ihan normaalia kostealla säällä. Myös autotalliin menevä puutavara on saanut hometta pintaansa vaikka ovatkin suojassa. Tämmöistä Suomessa asuminen on, ei voi mitään. ns. sinihome harjataan teräsharjalla pois ennen maalausta. Tästä asiasta saat lisätietoa ja käsittelyohjeita omalta vastaavaltasi.