Voi elämän kevät! Kolmatta vuotta asutaan täällä ja nyt me saatiin yläkerrankin osuus maalattua! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, mutta onhan tää turhan myöhään kyllä... Hometta ei yllätykseksemme kyllä ollut pinnoilla juuri ollenkaan. Helpolla selvittiin :o)

Laitettiin muuten sälekaihtimet alakerran ikkunoihin. Oikeastaan vain olohuoneen kahteen ikkunaan ja kolmen makuuhuoneen ikkunoihin. Hintaa tuli 130 euroa  (5 isoa ikkunaa + 2 tuuletusikkunaa) ja itse asennettiin.

Keittiöön en ajatellut tarvitsevani, kun sinne paistaa vain ilta aurinko ja se ei meitä haittaa. Yläkertaan tarvii kyllä laittaa myös, joten tilausta tarvii laittaa menemään uudestaan.

Saatiin terassillekin kaiteet :o) Me ollaan oltu harvinaisen ahkeria tänä vuonna. Isännän loma vetelee viimestä viikkoa ja paniikkihan tässä meinasi tulla.

Pihalta siirrettiin myös iso peltivarasto tuonne tallin taakse "piiloon". Onhan se hel**tin ruma tossa keskellä pihaa. Ihanasti kyllä tuntuu piha paljon isommalta ja valosammalta heti.

Käytiin Ruotsissa lomalla ja ihailtiin pikkukylien tiloja, taloja ja pihoja. Ajettiin etelä-ruotsiin asti. Vitsi, että ne viittiikin. Pihat oli viimeistelty ja aivan superkauniita! Aika monta kivaa ideaa saatiin. Tajusin liian myöhään, että olis voinut katella maisemia kamera sylissä. Olisin ottanut ne ideat talteen.

Nyt talteen jäi vain julmetun iso järvi ja karvasia lehmiä...

 Se on kyllä pakko sanoa, että siellä oli kesä täysillä. Täällä meillä ei ole rehuheiniä edes kaadettu vielä ja siellä vedettiin jo kolmatta kierrosta uutta satoa. Kaikkialla kukki ja pellot oli keltasena rypsistä. Mites suomessa, vasta pari viikkoa sitten saatiin rypsi kylvettyä. Ei mene tasan onnen lahjat. Pitäisköhän muuttaa ruotsiin...