Pihaurakoitsija tilattu. Tulee noin 3 viikon päästä. Alkoi tosissaan kyllästyttämään tuo hiekan sisään raahaminen. Jospa tuonne saisi sen nurmikon kasvamaan ja laatoitettua tuon rappusten edustan niin ei tulisi hiekkaa sisään asti.

Tarjouspyyntöjä olen alkanut soittelemaan yläkerran osalta. Todettiin tuossa, että jos ei hirveen hintaiseksi tule niin sen homman voisi jättää ammattilaisille. Tulis ainakin nopeempaa valmista. Mutta katsotaan kuin sikahintoja ne pyytää...

Eilen istutettiin marjapensaita. Kävin ostamassa 4 mustaviinimarja ja 6 punaviinimarja pensasta. Ihanaa, kun saa omaa mehua tehtyä niistä. Ajatuksena on pengertää tuo jyrkkä tontin reuna ja laittaa sinne hyötykasvitarha. Vadelmaa, pensasmustikkaa, herukkapensaat, omenapuita, ehkäpä luumua. Mä en todellakaan ole mikään viherpeukalo enkä tunne kukkalajeja. Siksipä ainoat kukkaset tulevat olemaan kylkiäisenä lehtitilauksesta saadut kukkasipulit. Joo, älkää kysykö. En muista mitä kukkia ovat. Kaipa siinä pussissa sitten lukee, kun tulee :o)